Radio BalkanFox

Ne mogu da verujem da se Janjuš zaljubio u Aneli“

Poznata pevačica i bivša učesnica rijalitija “Zadruga“ Zorica Marković predstavila je svoju novu kafanu, a onda progovorila o svim aktuelnim temama, kako iz svog života, tako i o gorućim temama u Beloj kući, s obzirom da budno prati svaki korak učesnika “Elite“.

Zorica Marković

Foto: TV Pink / screenshot

Zorica Marković

– Ja volim kafanu, neću da izlazim odavde… Svako veče ćemo raditi ovde u kafani. Ima ljubavnica na našoj sceni koliko hoćeš, sve smo mi ljubavnice, vodimo ljubav, to je ljubavnica… – poručila je Zorica, a onda progovorila o dešavanjima u „Eliti“ i prvo se dotakla Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Blic preporučuje

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

Foto: Milan Ilić, Oliver Bunić / Ringier

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

– Ja sam znala da će tako da se desi, Matora uvek iste greške ponavlja. Ona je malo pogubila kompas, treba da malo izađe iz Bele kuće da živi život. Meni je svadba bila smešna, gledam onaj luksuz i kumove i sve mi je jasno – rekla je Zorica, pa prokomentarisala odnos Janjuša i Aneli Ahmić.

Aneli i Janjuš

Foto: youtube

Aneli i Janjuš

– Ja ne mogu verovati da se Janjuš zaljubio. Bolje da se vole nego da ratuju i on i ova njegova Aneli – rekla je Zorica, pa se osvrnula na nekadašnju drugaricu Anu Ćurčić i njenu bivšu kumu Milenu Kačavendu.

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

Foto: Milan Ilić / Ringier

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

– Povraća mi se od njih. Kakva je to katastrofa. Bolje da ne pričam o njima – izjavila je Zorica u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Video: Matora i Anita Stanojlović prvi put u javnosti posle venčanja


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE