Radio BalkanFox

NEMOJTE POSLE DA NISTE ZNALI Aplikacija za upoznavanje i onlajn klađenje razlog da banka ne odobri kredit


Mnogim ljudima je zahtev za kredit odbijen, a od banke nisu dobili odgovor zbog čega je donesena takva odluka. Možda zvuči neverovatno, ali problem sa podizanjem kredita mogu da imaju i oni koji koriste onlajn kockanje ili plaćaju po**ografske sadržaje.

Prve stavke koje klijent mora da ispunjava da bi bio korak bliže tome da mu banka odobri kredit jesu vrsta ugovora na poslu i plata. Da bi dobio kredit, klijent uglavnom mora da bude stalno zaposlen, mada postoje i banke koje odobravaju kredit onima koji su zaposleni po ugovoru na određeno vreme. 

Takođe, tu je i plata. Za svaku pozajmicu postoji određeni procenat koji klijentu može da se „skida“ sa računa mesečno. Marija T. doživela da je četiri banke odbijaju za stambeni kredit, i to jer nije zaposlena kod poslodavca. Marija se već godinama bavi šminkanjem, a ima uredno registrovanu firmu, plaća poreze, a od svojih primanja može vrlo pristojno da živi. Ipak, stambeni kredit uspela je da podigne tek u petoj banci u koju je otišla.

Problem je bio što su je banke smatrale rizičnim klijentom, jer nema „standardni“ posao „od devet do pet“, pa postoji rizik da će odjednom, iznenada, ostati bez svih prihoda, te da neće moći da nastavi da otplaćuje pozajmicu. Banke takođe mogu da odbiju da daju kredit ako bankari ocene da neko nesavesno troši novac.

Kada neko aplicira za kredit, on daje banci odobrenje da pristupa računu i podacima na njemu. Upravo tada banka može da vidi ukoliko potencijalni klijent nesavesno troši novac. Kada se kaže da neko nesavesno troši novac, banke ne misle na čestu kupovinu garderobe ili video-igara.

Banke u ovom slučaju misle na, primera radi, kockanje. Banka može da proveri da li je klijent uplaćivao onlajn kladionicu, pa ako proceni da je prešao granicu „sportskog klađena“, može da ga odbije. U nesavesno trošenje novca banke svrstavaju i plaćanje po**ografskog sadržaja ili aplikacija za upoznavanje, jer im to deluje kao da se novcem ne upravlja racionalno.
Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE