Radio BalkanFox

Nije obratio pažnju na jedan DETALJ, osramoćena za CEO život! (VIDEO)


TikTok je postao platforma za deljenje svih vrsta trenutaka, a jedan nedavni video koji je postavila korisnica Vendi Fred privukao je dosta pažnje. U kratkom klipu, ona otkriva kako je njen suprug uzbuđeno poslao članovima porodice fotografije njihovog novorođenčeta i nje napravljene u porođajnoj sali, a da nije shvatio da ona i dalje nosi bolničku haljinu, ostavljajući je otkrivenu ispod struka. Video ima više od 715.000 pregleda i izazvao je lavinu reakcija drugih korisnika.

Neki su pokušali da uteše ženu rekavši: „Bar sada zna da je deo porodice.“ Šaljive razmene su se nastavile kada je druga korisnica humoristično rekla: „Odmah bih ubila svog muža,“ što je navelo druge majke da podele svoja iskustva.

Jedna majka je ispričala kako je hitno prebačena na carski rez, a njen suprug je svima poslao sliku njihove ćerke dok je izvlačena iz nje, sa njenim bubrezima vidljivim u pozadini. Druga je podelila da je njen suprug nesvesno uhvatio njen ranjivi trenutak dok je slikao njihovu bebu tek izvađenu, sa njenim torzom otkrivenim i spremnim za dojenje. Kako bi sprečila ponavljanje ovakvih neprijatnosti, Vendi se pobrinula da pokrije sve intimne detalje u kasnijoj fotografiji koju je podelila na TikToku – sa emotikonom.

Čudesni porođaji: Beba rođena u letu iznad okeana

U još jednoj neverovatnoj priči o porođaju, majka je rodila svoju bebu u avionu koji je leteo iznad Tihog okeana, potpuno nesvesna svoje trudnoće. Ovaj neočekivani i dramatični događaj služi kao podsetnik na nepredvidivu prirodu porođaja i neverovatne priče koje mogu proizaći iz takvih jedinstvenih iskustava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE