Radio BalkanFox

Njenu pesmu stilski ne prepoznajem

Anđela Ignjatović Breskvica i Ana Đurić Konstrakta takmiče se na ovogodišnjoj „Pesmi za Evroviziju 2024“.

Konstrakta, Breskvica

Foto: Milan Ilić, Snežana Krstić / Ringier

Konstrakta, Breskvica

Breskvica je izjavila da Konstraktina pesma na „Evrovizii“ pre dve godine „nije predstavljala Srbiju“, a onda je pojasnila svoje reči.

Blic preporučuje

Konstrakta

Konstrakta

– Kad sam čula moju pesmu, u glavi mi je samo bila naša zemlja. Zato sad idem na takmičenje. Pesma mora da bude srpska, da ima srpska obeležja, da l’ tekstualno, da l’ muzikom, moraš da pokažeš svoju zemlju! Moja pesma ima taj neki vajb srpski – rekla je nedavno Breskvica, koja smatra da Konstrakta nije pravi izbor za „Evroviziju“.

Breskvica

Foto: RTS / screenshot

Breskvica

– Samo moja pesma i pesma od Teya Dore bi trebalo da predstavljaju našu zemlju, te pesme predstavljaju Srbiju, to je pravo… To je neko moje mišljenje. Konstraktina pesma je onda, kad je išla na Evroviziju, bila sa forom. Srbi su posebni i to treba da se pokaže! Imamo poseban zvuk, nebeski narod… (smeh) – dodala je Breskvica za „Zed TV“, a sad je Konstrakta otkrila šta misli o pesmi koleginice.

Konstrakta

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Konstrakta

Breskvica je najslušanija, sudeći po Jutjubu. Za mene je to dosta anahrono (staro, arhaično), nije nešto što ja prepoznajem kao stil. To može i na drugačiji način da se iskaže. Najtačnije je ako kažem da je anahrono. Taj broj slušanja kod nje, kod mene, to nije realno kako će biti na kraju, šta će se zapravo desiti u finalu. Dolaze nastupi, nekim pesmama je potrebno vreme da te kupe, videćemo na kraju – istakla je Konstrakta za „Informer“.

Breskvica

Foto: Oliver Bunić / Ringier

Breskvica

Na domaćem takmičenju čućemo ukupno 28 pesama, koje će se boriti za odlazak u Malme.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE