Radio BalkanFox

Pamela Anderson se pojavila bez šminke na crvenom tepihu

Pamela Anderson

Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pamela Anderson je prisustvovala dodeli britanskih modnih nagrada 2023. u Londonu u ponedeljak uveče 4. decembra.

Glumica i model, koja je došla bez šminke, pokazala prirodnu lepotu na crvenom tepihu, nosila je šik krem odelo Stele Makartni. Izgledala je neverovatno u prevelikom vunenom blejzeru, koji je labavo prebacila preko ramena i belim širokim pantalonama. Pamela je ispod navukla majicu i svoju odeću dopunila parom crnih štikli sa trakama. Zvezda „Čuvara plaže“ stavila je svoju plavu kosu u niski rep i nasmejala se dok je pozirala fotografima.

U jednom video snimku iza scene na kojem se ikona stila oblači za reviju Vivijen Vestvud na Nedelji mode u Parizu gde se takođe pojavila bez šminke, koju je objavio Vogue France, Andersonova je objasnila zašto je odlučila da ostane bez šminke.

Pamela Anderson se obraća svom trenutku bez šminke koji izaziva pokret: „To je oslobađanje“.

– Ne znam, nešto me je nekako obuzelo, a ja sam se oblačila u ovu prelepu odeću i pomislila sam: „Ne želim da se takmičim sa odećom. Ne pokušavam da budem najlepša devojka u sobi. Osećam se kao da je to samo sloboda. To je oslobađanje“ – rekla je ona i napomenula da sama razvija svoj novi izgled i stil.

Ne treba mi stilista. Nemam stilistu. Nemam glam tim. Samo radim ovo, slobodnim stilom – dodala je Pamela i objasnila da želi da bude model za sve aspekte lepote.

Pamela je rekla za Dejli telegraf da ju je snimanje sopstvene renovirane emisije „Pamelin rajski vrt“ nateralo da nastoji da fanovima pokaže ‘pravu’ nju.

Kada sam otišla na Nedelju mode u Parizu, odlučila sam da se ne šminkam i zaista sam se osećala kao ona petogodišnja devojčica iz Lejdismita koja je morala da nosi odeću Viktorije Bekam – rekla je ona.

Zvezda rođena u Kanadi rekla je da je nakon toga bila iznenađena kada je čula da je dala „izjavu“, što joj nikada nije bila namera.

Osećala sam se tako slobodno. To nije trebalo da bude izjava, to nije svetski mir i nisam znao da li će neko primetiti. Ne sedim u stolici za šminkanje tri sata. Pogledala sam se u ogledalo i rekla: „Imaš skoro 60 godina, ovo je dovoljno dobro, samo uživaj u Parizu i ne igraj igricu“ – rekla je Andersonova.

(Telegraf.rs)
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE