Radio BalkanFox

Pred nama je moćan astro period! 28. februar je ključan datum – Merkur i Sunce se sudaraju sa Saturnom u Ribama

Merkur i Sunce se približavaju Saturnu u Ribama, koji se nalazi još od prošle godine u ovom znaku i 28. februara desiće se spoj ove tri planete na istom, devetom stepenu.

Kako Ribe podnose Saturna u svom znaku, trebalo bi da bude jedno od pitanja , ali da imaju podrške od svojih vladara, Jupitera i Neptuna, imaju, jer Jupiter do kraja maja ove godine, tranzitira znakom Bika i pruža im prijateljsku, toplu pomoć iz ovog zemljanog, plodnog znaka.

Stiže novac 1. marta

1. marta egzaktno će se desiti lep aspekt između ove dve planete, pa ljudi koji su rođeni oko ovog datuma mogu i da iskoriste pomoć ovog diva, u vidu novčanih i finansijskih dobitaka, ulaganja i svega što je povezano sa ovom dobroćudnom planetom.

Foto: Shutterstock


 

 

28. februara ne treba donositi odluke

Kako će svako od nas reagovati na taj 28. februar, kada će Sunce, Merkur i Saturn biti u zagrljaju, zavisi od naših životnih situacija, kao i od naše natalne karte, ali svakako moramo imati na umu da je Merkur u Ribama, loše pozicioniran u smislu donošenja nekih odluka, ili intelektualnih radnji.

Danas bi trebalo odmoriti, meditirati, i misli, koje mogu biti opterećene nekim brigama, strepnjom ili strahom, na neki način smiriti.

Od 1. marta nižu se lepi odnosi Sunca sa drugim planetama, pa će baš tog dana, kako je rečeno Sunce i Jupiter biti u pozitivnoj razmeni energije, a 9. marta Sunce i Uran, koji se takođe nalazi u znaku Bika, biti u skladnom odnosu.

Konjukcija Merkura, Saturna i Sunca u Ribama najviše će odgovarati Škorpijama i Rakovima, a najmanje će prijati Strelčevima, Blizancima, Devicama i Ribama.Mesec je ušao u Vagu! 3 horoskopska znaka očekuje neverovatna sreća

Horoskop

Mesec, planeta koja simbolizuje naša osećanja, nalazi se u Vagi, gde pozitivno deluje na Vage, Blizance i Vodolije.

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE