Radio BalkanFox

Rada Manojlović je uložila 10.000 evra u ovaj posao – Lajk.rs

Pevačica Rada Manojlović navodno je rešila da u rodnom selu Četereže pazari plac tik do porodične kuće da bi s ocem pokrenula biznis s pčelama.

Naime, kako navode mediji, ona je izdvojila 10.000 evra kako bi kupila 15 košnica i pokrenula biznis sa pčelama.

Rada je uvek bila ponosna na poreklo i ukućane, pa joj je bilo drago i kad je skoro njen otac Rade završio u medijima zbog toga što na tezgi prodaje filtere za cigarete i toalet-papir. Ona je pričala da svaki posao treba da se ceni, da nije bitno šta čovek radi ako svoj posao obavlja časno. Još dok je trajao haos sa koronavirusom Rada je pričala s komšijom koji se dugo bavi pčelarstvom. Predložio joj je da s ocem pokrene taj biznis jer je isplativ i da je tu za nju dok ne stane na noge. Objasnio joj je kako sve funkcioniše i kako se posao isplati ako se radi kako treba, pa je Rada oberučke prihvatila da uloži u kupovinu košnica – otkriva upućen izvor blizak pevačici.

Foto: Ataimages

 

Manojlovićka će za posao najviše da ovlasti oca s obzirom na to da neće moći svakodnevno da brine o poslu na imanju jer mnogo tezgari.

– Za košnicu koja daje pun prinos izdvaja se u proseku oko 480 evra, a Rada planira da kupi dvadesetak. Za posao koji u početku planira da pokreće sve će da je košta oko 20.000 evra, ali uz dodatna sređivanja placa koji pazari izaći će i na više novca. Radi je ideja da njen otac bude glavni u vođenju biznisa, ali će svaki slobodan trenutak da koristi da mu pomaže s obzirom na to da mnogo radi i da joj je pevanje primarni posao – priča sagovornik i dodaje da je ovo tek početak, te da neće ovde stati i da će širiti posao:

– Ovo je, naravno, samo početak pošto Rada planira ozbiljno da se posveti ovom poslu. Ako bude sve išlo kako je zamišljala, ulagaće sve više, a, ko zna, možda jednog dana svoje proizvode može prodavati i ozbiljnim firmama.

 

Podsetimo, otac Rade Manojlović, Rade, nedavno je ugostio ekipu Alo! na pijaci u Aleksandrovcu gde radi. 

Foto: Dejan Briza

 

– Pa šta bih ja radio kod kuće?! Volim da budem ovde, pričam s ljudima, popijemo rakiju, jedan drugom podmećemo klipove, zezamo se i to meni dođe kao duševna hrana. Kada sam na imanju, moram da cepam drva, kuvam i spremam. A kada ne radim na pijaci, onda obrađujem njivu. Uvek moraš nešto da radiš kad si na selu.  Pročitam često na internetu da ne bi trebalo da radim na pijaci jer moja ćerka ima para, ali meni to ne smeta, svestan sam da i to mora da se piše -rekao nam je Rade tada.

MAJKE PRIMETE KADA JE NJIHOVO DETE DRUGAČIJE Alina Juhart nikada iskrenije o odrastanju, promeni imena i smrti majke (VIDEO)

 


Lajk.rs

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE