Radio BalkanFox

Šenon Doerti pre operacije mozga saznala da je muž prevario

GLUMICA KOJU SRBIJA OBOŽAVA PRE OPERACIJE MOZGA SAZNALA DA JE MUŽ VARA! Šenon Doerti o razvodu: "Osećala sam se tako izdano"

Foto: Instagram/theshando

Glumica Šenen Doerti (52) otkrila je u premijernoj epizodi svog podkasta ‘Budimo jasni’ kako je saznala da ju je tadašnji muž varao dok se spremala za operaciju tumora na mozgu.

Šenon Doerti
foto: Printscreen/Instagram

‘Osećala sam se izdano’

– Otišla sam u ordinaciju rano ujutru i otišla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo završen, da je moj muž imao aferu dve godine – rekla je Doerti. Glumica je bila udata za reditelja Kurta Isvarienka, a ove godine su objavili da se razvode posle 14 godina.

– Osećala sam se tako izdano. Na kraju dana osećala sam se neverovatno nevoljeno od nekoga sa kim sam bila 14 godina, koga sam volela svim srcem – dodala je ona.

Bila je podvrgnuta zračenju i prolazila kroz razvod

Glumica je bila u pratnji porodice i prijatelja, a iako je operacija uspela, morala je na zračenje. Glumica je ispričala koliko joj je bilo teško da se bori protiv bolesti i istovremeno prođe kroz razvod.

– Morali ste da prođete kroz sve to dok ste pokušavali da shvatite da li je to istina ili ćete se razvesti – rekla je Šenen.

Šenon Doerti
foto: Profimedia/Backgrid

Razgovarala je sa ljubavnicom svog muža

Doerti i Kurt su se razveli u januaru, a ona je podnela zahtev za razvod tek u aprilu.

– Bila sam zbunjena steroidima i mnogim stvarima zbog operacije, jer nisu hteli da mi otiče mozak. I iskreno, i dalje je veoma teško. Da, donela sam odluku da se razvedem, ali imam mnogo uspomena sa tom osobom – rekla je ona. Navodno, glumica je razgovarala sa devojkom sa kojom ju je muž varao.

– Ako delite 14 godina zajedno i prevarili ste, zar ta osoba ne zaslužuje apsolutnu istinu bez obzira koliko boli? – rekla je glumica.

Podsetimo, glumici, koja je poznata po ulozi u seriji ‘Beverli Hils, 90210’, 2015. godine dijagnostikovan je rak dojke, a u junu se proširio na njen mozak. Nedavno je govorila o tome, sva optimistična i iskrena o bolesti, četvrtoj fazi raka dojke.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:01:02

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu


Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE