Radio BalkanFox

SVI BI NA ŽELJKOVU SAHRANU Ožalošćene porodice postale hit na internetu


Željko iz Zagreba, preminuo je u 73. godini života 19. maja 2023. godine, a dve čitulje objavljene u hrvatskoj štampi postale su viralan hit na društvenim mrežama i to zbog činjenice da su čitulje stajale jedna ispod druge, samo različitog sadržaja i to od strane obe žene, kao i dece koje je dobio sa njima.

Počivao u miru Božjem. Ožalošćeni: supruga pred Bogom Štefanija, sin Marko, kćerke Marina i Andreja, unuke Franka, Nika i Karla, snaja Lana, zet Stanko te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.“, stajalo je u opisu čitulje.

Za razliku od prve, u drugoj se od Željka oprašta takođe supruga, ali ovaj put Lidija, ali i sestra Višnja, čijeg imena nema u prvom oproštaju od pokojnika, što su primetili i korisnici društvenih mreža.

„U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i poznanicima tužnu vest da je naš dragi suprug, otac, deda, svekar, tast i brat, gospodin Željko Pasarić iznenada preminuo u petak 19. 5. 2023. u 73. godini života. Pogreb dragog pokonjika biće u četvrtak 25. 5. 2023. u 12:30 sati iz mrtvančice na Miroševcu. Termin mise zadušnice biće objavljen na pogrebu.

Ono što je evidentno jeste činjenica da se obe čitulje nalaze i na online izdanju rubrike posvećene čituljama na portalu „Večernjeg lista“

„Ovo ni Nušić ne bi smislio“

Nakon što je objava završila na društvenim mrežama, veliki broj Srba je u neverici gledao tekst, te su se samo ređali komentari.

Najviše lajkova je odneo komentar muškarca koji je i podelio sliku čitulja na Tviteru, a koji je napisao „Malo je reći da sam se raspao od smeha. A prijatetjica kaže da bi du*e dala da bude na toj sahrani i posle na ostavinskoj…“.

 

 

Međutim, ništa manje inspirativni nisu bili komentari koji su se nadovezali na njega: „Ovo ni Nušić ne bi smislio“, „Ja navijam za suprugu pred Bogom, Štefaniju“, „Dosta raje se svrstava uz gospođu „pred Bogom“. Em pred Bogom, em veća čitulja. I rest my case“, „Pa, gospodin“, „Pa kontam da će sad pola palanke otići da vidi ovo“, „Koja je ovde supruga važnija, ova koju je venčao u crkvi ili ova s kojom je bio u građanskom braku?“, samo su bili neki od njih.
Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE