Radio BalkanFox

Tamara Kalinić postavlja nove modne trendove

SRPSKA IKONA STILA I GLAMURA, TAMARA KALINIĆ OSTAVILA CEO MILANO BEZ TEKSTA: Ona postavlja NOVE MODNE TRENDOVE

Ilustarcija, Foto: prentscreen/instagram/tamara

MORATE ZNATI

Tamara Kalinić, poznata srpska influenserka, nedavno je zasijala na ekskluzivnoj Milanskoj nedelji mode, impresionirajući prisutne svojim besprekornim modnim odabirom

Objavljeno:

Tamara, koja već dugi niz godina dominira svetom mode, privukla je pažnju svojim stilom na revijama Kjare Boni La Petite Robe, Toma Forda, Gučija i Maksa Mare. Fotografije sa događaja svedoče o njenom izuzetnom modnom ukusu.

Na modnoj reviji brenda Guči, Tamara se pojavila gotovo neprepoznatljiva, prikazujući ležeran stil uz izmenjenu frizuru i pažljivo odabrane detalje koji jasno nose pečat ove prestižne modne kuće. Dodatno, Tamara je oduševila svojim modnim izborom u sivom kombinezonu, usklađenom sa metalik salonkama i torbicom u obliku srca, koja je i dalje bila u skladu sa najnovijim modnim trendovima.

Kombinezon joj je savršeno pristajao, naglašavajući njenu eleganciju i stil, te je Tamara privukla pažnju i u ovoj naizgled jednostavnoj, ali sofisticiranoj kombinaciji koja je istovremeno izražavala njenu autentičnost i modnu dozu samopouzdanja.

Bonus video:


03:52

MUP KREĆE SA PRIMENOM TEORIJE OŽILJKA U SAOBRAĆAJU! Božović: Posmatraće vas po principu pokretnog prozora i ODUZETI VOZILO

(Espreso/24sedam/M.O.)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE