Radio BalkanFox

Žena otišla na Prijin koncert samo da bi shvatila u čemu je „caka“: Sad se oglasila i imala je šta da kaže

Aleksandra Prijović

Foto: Nikola Anđić

Mlada muzička zvezda, Aleksandra Prijović sinoć je održala treći spektakl u Zagrebu, te je sada putem Instagrama, sabrala svoje utiske, a u komentarima jedna gospođa se posebno izvojila.

Ona je istakla da nije znala nijednu Aleksandrinu pesmu, ali je želela da vidi ko je osoba koja je napunila pet Arena u Zagrebu.

Došla sam na koncert bez da sam znala nijednu pesmu, zanimala me je osoba koja je napunila 5 Arena u mom rodnom gradu! I draga Aleksandra, uživala sam kao nikad do sad! Vaša energija, glas, stas, emocija ostavile su me bez daha (a bila sam na stotine koncerata) hvala vam na ovom spektaklu! Dobili ste jos jednog šlušaoca – poručila je ona.

U komentarima Priji su mnogi poručili da im je to bila najbolje noć u životu.

Inače, Prija je i sinoć zaplakala na koncertu, ali i ovog puta su bile u pitanju suze radosnice.

– Za ovo vredi živeti. Još su dve noći pred nama. Ove tri definitivno nikada neću zaboraviti i želim da vam kažem da ceo moj tim je toliko srećan i toliko ste nas lepo prihvatili i dočekali – rekla je Prija.

Počelo je da se ori Arenom „Prijo mi te volimo“, pa je pevačica zaplakala.

– I ja vas volim… Hvala vam od srca, ali zaista.

– Vidim baku i deku kako plaču. Samo vi meni plačite od radosti… Mama, mama nemoj da plačeš – rekla je ona kroz suze i dodala:

– Sad ću reći jednu stvar… Kad sam se takmičila u Zvezdama Granda moja majka je izgubila posao zato što me je vozila svakog vikenda na takmičenje. Žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno, dešava se da nam finansijski bude teško. A moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za takmičenje. Hvala što ste došli iz Nemačke ovde. Vama beksrajno hvala za čast koju ste mi ukazali ovde. Želim svima vama da uvek plačete iz ovako lepih razloga i od sreće. Volim vas – završila je Aleksandra.

(Telegraf.rs)
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE