Radio BalkanFox

ZVEZDAN SMUVAO SLAĐU DELIBAŠIĆ?! Isplivali šok detalji tajne afere, viđaju se u strogoj tajnosti!


Kako navode domaći mediji, bivši robijaš Zvezdan Slavnić i pevačica Slađa Delibašić uveliko se viđaju. Naime, nekadašnji učesnik rijalitija „Zadruga“ pojavio se na promociji nove pesme njene ćerke Silvije, što je svima bilo najpre čudno i neobično, međutim, kako se saznalo, njih dvoje su već neko vreme u emotivnom odnosu.

Slavnić se na promociji pojavio sa potpuno novim imidžom i vidno raspoložen. Kako nije skidao osmeh sa lica, mnogi su zaključili da je to zbog bliskog kontakta sa Delibašićevom. Njih dvoje se nisu znali od ranije, ali su se upoznali preko zajedičkih prijatelja i tako je počelo druženje, upravo kada se Zvezdan povukao iz javnosti i medija, u kojima je neprekidno bio prisutan.

Kako dalje navodi Skandal, Slađa je i te kako srećna pored Slavnića i prija joj njegovo društvo. Ona je, inače, nakon razvoda od densera Đoleta Đoganija, uvek volela žestoke momke, pa ako nije ni čudo da je „pala“ na Zvezdana. Sa druge strane, Zvezdan voli zrelije žene, kao i pevačice, na koje je celog života bio slab, kao nekad na pokojnu Kseniju Pajčin, koja je svojevremeno bila njegova najveća ljubav.

Iako je tada bio mlad, Pajčinova je na Zvezdana ostavila neizbrisav trag, kao i ljubav i poštovanje, koje on sad svakodnevo iskazuje prema Slađi. Inače, Slavnić i Delibašićeva su se nakon promocije videli još nekoliko puta u javnosti, i to navodno po nekim skrivenim mestima u Beogradu, a da li će se među njima stvar uozbiljiti ili je u pitanju samo muvanje, to još niko ne može sa sigurnošću da tvrdi.
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE