Radio BalkanFox

48 sati ne jede ništa, odabrala zabrinjavajuću metodu za mršavljenje!


Poznata pevačica Emina Jahović privlači pažnju javnosti ne samo svojim muzičkim talentom, već i svojim izgledom. Međutim, iza njenog besprekornog izgleda stoje odricanja i rigorozan način ishrane, o čemu je sama otvoreno govorila.

Jahovićeva je priznala da pribegava metodama koje mnogi smatraju nezdravim i zabrinjavajućim, poput gladovanja jednom mesečno, tačnije nejedenja 48 sati. Na društvenim mrežama je čak objavila kako odbrojava sate do sledećeg obroka, što je izazvalo različite komentare i reakcije javnosti. Pored toga, pevačica je otkrila da ponekad sebi dozvoli dan kada može jesti sve što poželi, dok ostatak meseca poštuje određeni režim ishrane.

Na Jahovićevoj jelovniku se uglavnom ne nalazi šećer, ugljeni hidrati, alkohol, kao ni kasne večere. Takođe, izbegava konzumiranje sokova, dok se na njenom meniju pretežno nalazi sveže i termički obrađeno povrće, meso, đumbir, pomorandže, kao i voda sa limunom. Ovakav režim ishrane zahteva disciplinu i posvećenost, a Jahovićeva ističe da su treninzi u teretani takođe sastavni deo njenog zdravog načina života, kojima održava kondiciju i formu.
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE