Radio BalkanFox

Marija Šerifović otkrila porodične tajne

BABA JOJ SE KRSTILA, A DEDA KLANJAO: Marija Šerifović o NEPOZNATIM DETALJIMA SVOG POREKLA, ovako se to radi!

Marija Šerifović, Foto: Marina Lopičić

Pevačica Marija Šerifović vrlo retko javno govori o svom privatnom životu.

Ipak, sada je napravila presedan, te progovorila o svojoj porodici.

Marija je odlučila da otkrije istinu o svom poreklu, te otkrila da potiče iz porodice u kojoj su bili prisutni pripadnici hrišćanske i islamske veroispovesti.

– Ja prezirem bilo kakve raspodele. Prezirem bilo kakva opredeljenja na nacije, veroispovesti, opredeljenja. Zašto? Pa evo, na primer, moja baba se zvala Draginja. Rođena u Šumadiji, u Kragujevcu. Molila se Isusu Hristu. A sa duge strane, moj deda je bio musliman. On je čovek klanjao, molio se Alahu i tako dalje i tako dalje... Ne delim ljude uopšte, mogu samo da delim da li si dobar ili si smeće. Ako mi koji se bavimo muzikom nećemo da spajamo sve te ljude i ako muzika nije ta, svi mi na ovom Balkanu, onda sve da ode dođavola – rekla je Marija u emisiji „Pusti brigu“ na Kurir televiziji.

Podsetimo, Marija Šerifović je nedavno ispričala i kako je saznala za svog polubrata Danijela Pavlovića.

– Ne sećam se baš tačno ko mi je saopštio da imam polubrata, ali mislim da je to bila Draginja, Rajkova majka. Mi u porodici nikada nismo pronalazili najispravnije i najbezbolnije načine za saopštavanje bilo čega. Uvek je bilo bolno, direktno, i po mom mišljenju, to je pošteno. Tog momenta sam ja, kao starija sestra, postala njegov zaštitnik. Sve osobe koje imaju bilo kakve genetske veze sa mnom imaju i svu moju podršku, svu moju snagu, sva moja krila.

Podsetimo, nedavno smo pisali o poklonu koji je Boris Tadić dao Mariji Šeriović za pobedu na Evroviziji, više o tome pročitajte OVDE.

Bonus video:


00:18

Marija Šerifović upala na Instagram nalog Zvezda Granda

(Espreso/Alo/Olgica Kosovac)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE