Radio BalkanFox

DRAMA U PORODICI DRAGOJEVIĆ? Dejan PONOVO napušta kuću u Veterniku, za sve je KRIVA ONA!

Dejan Dragojević spreman da napusti porodičnu kuću!

Bivši zadrugar i pobednik rijalitija ,,Zadruga 6″ Dejan Dragojević doneo je

važnu odluku da zajedno sa devojkom Jovanom napusti porodičnu kuću u Veterniku i započne novi život u stanu koji su iznajmili u Novom Sadu. Ova odluka nije doneta bez emotivnih teškoća, pogotovo za Dejanovu sestru Biljanu, koja je podržala njihovu odluku, ali je istovremeno bila tužna zbog rastanka. Dejan je istakao da je ovo korak ka njihovom osamostaljivanju i stvaranju prostora za buduću porodicu, te da planiraju da sagrade svoj dom gde će moći da žive sami.

Dejan i Jovana Stojanović su svesni da im je potreban prostor i privatnost kako bi se opušteno pripremili za dolazak prinove. Izvor blizak Dragojeviću otkrio je da Dejan već ima plac u Veterniku na kom planira da izgradi svoju nekretninu, te se očekuje da će uskoro krenuti sa realizacijom ovog plana. Iako je Biljana tužna zbog rastanka, podržava odluku svog brata i razume potrebu mladog para za sopstvenim prostorom i mirom.

– Dejan je pričao sa Jovanom i shvatili su da im treba prostor, ipak ne mogu oni da u kući u kojoj živi još tri člana da budu skroz opušteni. Iznajmili su stan u Novom Sadu gde će im biti mirna luka dok ne sagrade svoju kuću. Deki u Veterniku ima plac na kom planira da zida nekretninu i uskoro bi sa realizacijom trebao da krene. Bilji kada su saopštili da idu u stan nije joj bilo pravo ni malo, ali nije htela da se buni kako ne bi izgubila Dejana jer se plaši scenarija koji su doživeli kada se on oženio Dalilom. I ona kapira da su mladi i da im treba njihov prostor i mir- kaže izvor blizak Dragojeviću za Paparazzo.

Biljana je teško podnela vest o odlasku Dejana i Jovane iz porodičnog doma, ali je odlučila da podrži njihovu odluku kako bi izbegla konflikte i sačuvala odnos sa bratom. Ona je svesna da je ovo važan korak za njihovu budućnost i da je potrebno da mladi par ima prostor za sebe kako bi se pripremili za dolazak deteta.

republika.rs
newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE