Radio BalkanFox

Pronašli smo Božidara, „lepoticu“ sa slike sa Prijom: „Žene nemaju pojma s kim spavaju i to je istina“

„Ne, ova lepotica u zagrljaju sa Aleksandrom Prijović nije žena: Zove se Božidar“… naslov je koji je poslednjih dana napravio pravu pometnu na čitavoj estradnoj sceni Balkana, a ekipa Telegrafa, sajt na kojem je i osvanuo ovaj naslov posetila je „lepoticu“, odnosno Božidara Pavlića i s njim proćaskali o raznima temama.

Na samom početku, kako je naša ekipa zakoračila u njegov salon u centru Zagreba, gde nas je ugostio, doživeli smo šok…

Božo, po gradji muškarac, sa negovaim licem, dugom kosom, sređen dokečuje nas, pruža ruku, stisak malo jači i dubokim glasom kaže: „Ćao, drago mi je, ja sam Božo, muškarac sam“…

Iako još nismo bili sigurni kako da ga oslovljavamo, u kom rodu, nakon kraćeg neformalnog ćaskanja, započeli smo razgovor u kojem je, bio krajnje iskren.

Bozo Kralj

Foto: Nikola Anđić

– Ne znam odakle da krenem. Prvo bih Vam se zahvalio što ste došli kod mene. Desilo se totalno spontano, otišao na koncert sa svojom ekipom, družili se, veselili, slušali hitove od Aleksandre… Ništa, zamolio sam čoveka iz obezbeđenja koji je bio pored ograde, da li je moguće da se slikam i da mi je za 20 dana rođendan te da bi mi ispunio veliku želju i eto… – ispričao nam je Božo, a zatim se na naše pitanje odmah i jasno deklarisao kao muškarac, od glave do pete.

On, on, Božo oduvek. Muškarac od početka do kraja. Preko dana, prvenstveno na poslu sam totalno kežual. Imam vezanu kosu, privatno se ne šminkam, samo kad izlazim. Ovde u salonu su sve žene, tako da sve je kul – kaže nam Božo.

Interesovalo nas je da li je ikada zbog svog izgleda, koji moramo priznati privlači pažnju, imao problema na ulici, po klubovima i ostalim mestima na kojima se kreće.

– Iskreno, mislim da zbog mog stava koji prezentujem napolju, mislim da dosta ljudi ima odstojanje od mene i da me se boje. U suštini nisam takva osoba, vrlo sam pristupačan, za razgovor… Nikada nisam imao neugodno iskustvo da me je neko napao ili želeo da mi naudi. Čak ni ne dobacuju, više u klubovima kada izađem, tu i tamo se neki frajer zaleti i počasti piće. 

A, kako izgleda situacija kada muškarac koji šalje piće shvati da je „lepotica“ ustavri Božo? Pa, po njgovoj priči neverovatno dmršno i zabavno.

Ništa, ja mu kažem: „Dečko, zalutao si…“, a njihove reakcije: „Ništa, ono, brate, evo ti cuga, častim te…“ Nikada nisam imao neki problem, mislim da je to sve do ponašanja. Kako se ti ponašaš prema drugima, tako se oni ponašaju prema tebi. Nisam osoba koja provocira u tom nekom smislu.

Njegovo primarno zanimanje jeste „bjuti“ segment, zahvaljujući kojeg je sebi i probio put do javne scene. Dame sa ajvne scene ga prosto obožavaju, a on nam je otkrio pojedine pikanterije.

– Oduvek me je zanimala ta neka kozmetika, proizvodi… Osoba poput mene sama sebi radi neku reklamu, mislim da svaka šminkerka ili biko ko prvo pogleda kako izgleda, pa se onda uputiš. Imam svoju kosu, samo ponekad imam nadogradnju.

Bozo Kralj

Foto: Nikola Anđić

– Ima nas u društvu koji super radimo i koji radimo sa javnim osobama. Ali, nekako kada sam počeo da se ističem u medijima i snimam svoje pesme ne stižem nešto preterano da radim sa poznatima. Sada sam odlučio da se samo fokusiram na sebe i da mi je tako najbolje.

Pored salona za lepotu, nedavno se osmelio i započeo i javnu karijeru te do sada iza sebe ima pet pesama koje je objavio i najvaljuje čak čitav album.

– Izašla je pesma „Pantera“ i to je autobiografska. Ekipa koja je radila pesmu je iz Beograda i sada posle ove pesme radimo na jednom ozbiljnom, velikom projektu. Snimam ceo album. Ipak, ovaj posao koji trenutno obavljam mi je primaran i najviše ga volim, ali te dve stvari su moje dve najveće ljubavi.

O Prijovićki sve najbolje, a pojasnio nam je i kakvo zančenje u Hrvatskoj ima metafora „cajka“ kojom se često okarakterišu srpske pevačice, kojima, kako Božo kaže, taj epitet nikako ne pripada.

– Mislim da je ona mene tek sada upoznala preko medija, sve je bilo na brzinu. Spustila se posle koncerta dole i ispoštovala nas. Cura je fantastična i zaslužila je sve to. Složile su joj se zvezde, došlo je njenih pet minuta. Sve je igralo u njenu korist i sve je iskoristila kako treba.

Aleksandra Prijović i Božidar Pavlić

Foto: Instagram/bozo_kralj_star

Pa ne znam, to bi trebalo ptati ljude koji to izgovaraju. Cajka je uvek bila metafora za pevačicu koja peva po nekim rupčagama, ali ove pevačice ne pevaju po rupčagama, ovo su zvezde i mislim da taj epitet njima ne pripada nikako – kaže nam iskreno Boža.

Na pitanje koga obožava sa srpske javne scene, kao iz topa Boža je odgvorio.

Karleuša! U smislu tog nekog scenskog nastupa, pa Nataša – rekao je, a na pitanje ko mu je najbolji frajer…

– MC Stojan mi je najbolji frajer – priznao je.

Ističe da mu je ogromna želja da uradi duet sa Sverinom, kao i da se s njom upoznao.

Aleksandra Prijovic, Mc Stojan

Foto: Nikola Anđić

– Sam ulažem u karijeru, nemam nikoga ko bi mi pomogao. Da, velika mi je želja da uradim duet sa Severinom. Čuli smo se tada kada je bio neki hajp oko mene i sve je okej.

Oženjeni i zauzeti muškarci s raznoraznim ponudama gotovo svakodnevno „opsedaju“ njegov čet na Instagramu, ali Božo kaže da već 11 godina ima dečka i da je veoma srećan. Ima i poruku za sve koji mu se javljaju:

– Tako je izvučeno iz konteksta i da mi je „žao njihovih žena“, to je tako sirovo rečeno. Smatram da sam mislio pod to da mi je žao svih žena koje su udate za osobe koje su nekog biseksualnog opredeljenja ili imaju te neke fantazije i da ne znaju s kim spavaju. Ja imam svog dečka 11 godina, tako da mi je nepotrebno da mi se javljaju. Ali, javljaju se.

Gotovo na samom kraju razgovora, dao nam je možda i najsočniji detalj, a to je da ga je Karleuša, iako je obožava, blokirala na mrežama.

– Ne, mislim da se Karleuša i ja ne bi preterano složili zato što smo sličnog tog naboja i mislim da to njoj ne bi dogovaralo. U suštini ja sam blokiran, na njenoj listi blok sam. Malo sam je pecnuo, ali se izvinjavam, ako bude gledala.

(Telegraf.rs)
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE