Radio BalkanFox

Teodora Radojičić vrlo loše

Danas je Teodora Radojičić napustila „Elitu“ zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Veliki šef je poslao pismo učesnicima „Elite“, a ovonedeljni vođa Marko Đedović ga je pred svima pročitao:

– Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru „Elite“, zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku izneli ovakav stav. Teodora, sada se pozdravi sa svima i napusti Elitu, pozdrav Veliki šef.

Teodora Radojičić
foto: Kurir

Teodora se oprostila sa svim ukućanima i napustila velelepno imanje.

Mediji su stupili u kontakt sa Teodorom Radojičić, koja je iz prve ruke otkrila kakvo joj je zdravstveno stanje i šta se sve dešavalo od kako je izašla iz rijalitija.

– Iskreno baš sam loše. Više stvari je odjednom. Početak je bila ta štitna žlezda, onda su otkrili da mi srce nije ok, da imam tahikardiju, a onda su provalili da mi nije u redu nadbubrežna žlezda i sutra imam razna ispitivanja. Ujutru idem u bolnicu da radim neki specijalni test. Moram da idem i ultrazvuk stomaka da radim, kortizol mi nije dobar i krvna slika mi je loša. Ne mogu da verujem šta me je sve snašlo. Ja sam iza sebe imala četiri stresne godine. Bio je doktor kod mene pre dva sata i rekao mi je da je baš loša situacija i da bubrezi bukvalno mogu sutra da mi otkažu. Meni je počela i kosa da opada, glava i noge mi otiču i mnoge druge stvari i eto, ne znam šta da kažem – rekla je Teodora.

Nikola Bukilić, Teodora Radojičić
foto: Printscreen

Kurir.rs / Informer

Bonus video:


Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE