Radio BalkanFox

GDE JE DANAS I KAKO ŽIVI „KRALJICA SPLAVOVA“?! Harala je estradom, pa u zatvoru provela jednu noć, a onda je promenila život iz korena! (FOTO)


Danijela Vranić se dugo ne pojavljuje u javnosti, ne nastupa, a nije aktivna ni na društvenim mrežama.

Poznata je po hitovima „Voli me, ne voli“, „Da ne vidi ona“, „Ti mi nisi siguran“, „Bogata poznata“, a publici je ipak najomiljenija balada koju je snimila sa sa Acom Lukasom, „Niko kao ti“, nakon koje su pokrenute i spekulacije o romansi sa pevačem.

Danijelinu karijeru ispratili su i brojni skandali, a najveći je bio onaj kada je 2012. godine uhvaćena u vožnji pod dejstvom alkohola.

Ona je navodno imala 1,84 promila u krvi. Pisalo se i da je bila bahata, da je pretila policiji i da ih je vređala zbog čega su je priveli i zatvorili. U zatvoru je tada provela jednu noć, a Danijela je kasnije isticala da nije bila uhapšena zbog alkohola niti da je u zatvoru bila zbog trežnjenja.

Pošto je često bila pod stresom i petnaest godina je nastupala noću, štitna žlezda joj je proradila i prouzrokovala hormonski poremećaj zbog kojeg se pevačica znatno ugojila, te i rešila da se posveti zdravom životu i izbori sa viškom kilograma.
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE