Radio BalkanFox

Odmah se oglasio, čeka se DNK!

Voditelj Milan Milošević ponovo je podigao veliku prašinu u javnosti kad se javio dečak koji kaže da mu je bivši voditelj „Zadruge“ otac. Dečak koji živi u Beču tvrdi kako mu je mama rekla da je Milan njegov otac i da povodom toga želi da uradi DNK analazu, kako bi se uverio u istinitost svega što je čuo. 

Ne znam kako da počnem uopšte, a da ne misliš da se javljam iz neke koristi. Moja majka tvrdi da si ti moj otac i to mi je otkrila pre nekoliko meseci. Rođen sam 21.08.2010. godine i zovem se navodno po tebi Milan. Ništa više neću reći osim što sam pobedio sebe i javio ti se. Pozdrav, pa se javi ako budeš želeo, a ja sam majci rekao da želim DNK analizu da se uradi da budemo sigurni. Inače živim u Beču, a rođen sam u Bijeljini, odakle mi je majka, baba i deda – napisao je dečak.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Milošević

Milan Milošević mse odmah olasio povodom ove situacije i otkrio o čemu se tačno radi. 

Vidim da svi vetrovi duvaju na tu ružičastu stranu, ali ja za sada nemam ništa novo da vam kažem… Svakako ovih dana imam mnogo vremena za razmišljanje i sada znam samo jedno, a to je da je Pink jedino mesto gde sam bio srećan. Dužan sam im za sve! – poručio je Milan za Blic.

Foto: ST/Dragan Kadić, Pink, ST/N. PANČIĆ

Milan Milošević se vraća na Pink
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE