Radio BalkanFox

On je ostao sa mojom kumom

Pevačica Danica Krstić nakon svadbe otvorila je dušu i šokirala je detaljima iz prve bračne noći.

Danica Krstić

Foto: Instagram

Danica Krstić

Ona će ovu godinu svakako pamtiti po najlepšem danu kada je izgovorila sudbonosno „da“, a uprkos venčanju, Danica je otkrila da je kod nje sve i dalje nepromenjeno.

Danica Krstić

Foto: Instagram

Danica Krstić

-Apsolutno se ništa nije promenilo jer sam sa suprugom živela već 4 godine zajedno. Dugo se znamo, i to posmatram kao papir, ali bio je red, trebalo je da se pravi žurka, a mi Srbi volimo velika veselja. Morali smo da napravimo jednu veliku žurku za porodicu i prijatelje – rekla je Danica za Grand.

Pevačica je naglasila da se zapravo udala kako bi mogla da napravi žurku.

-Pa kako drugačije? Šalu na stranu, Nikola i ja smo inače jako opušteni privatno i ne opterećujemo se mnogo zbog tih stvari, ali zbog porodica. Ja sam jedinče, ali mnogo volim žurke. Nemam često priliku da budem na njima, ali volim i da ih organizujem. I lepo smo se proveli – priznala je.

Danica će sigurno dugo pamtiti sjajnu atmosferu sa svog velikog svadbenog veselja, ali i po jednom neugodnom osećaju na kraju večeri.

-U suštini pamtim samo to da je bila dobra žurka jer sam trčala na sve strane oko gostiju i kolega. NIsam mogla da se skrasim i da uzmem da đuskam ili da se zezam na podijumu već smo morali da ispoštujemo i protokol, sad se smej, sad se slikaj, sad ide venčanje. BIo je veliki nered u mojoj glavi, ali znam da su me noge bolele jedno sedam dana posle venčanja od đuskanja, skakanja i letenja na sve strane. Samo mi je bitan taj osećaj da nam je svima bilo prijatno, veselo i zabavno – ispričala je Danica.

Danica Krstić

Foto: Instagram

Danica Krstić

S obzirom da je prezadovoljna provodom na svadbi, Danica je najavila organizovanje još jedne zabave u martu.

-Kada budu Mladenci, tada pravimo još jednu žurku – rekla je pevačica kroz osmeh.

Danica je prvu bračnu noć po sopstvenom priznanju prespavala, a otkrila je i šta je radio njen muž.

-Kako sam došla kući, ja sam skinula šminku, razmontirala se i zaspala. On je ostao sa mojom kumom. Oni su bili budni do 4 ujutru, ja do 2, kao nije me bilo… Gazila sam prethodno po petama jer stopala nisu postojala – priznala je Danica uz smeh i istakla da nije bilo ni brojanja novca, tradicionalnog novog sprskog svadbenog običaja:

-Ne, ja sam rekla da to ne dolazi u obzir. To možemo da radimo samo kad se ja odmorim. Uostalom, nismo ni pravili svadbu radi novca, već radi provoda.

(Grand)


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE