Radio BalkanFox

Potresni snimak sa svadbe rasplakao i oduševio region

"SUZA SUZU STIŽE! KOLIKO EMOCIJA, ŽELIM VAM SVU SREĆU SVETA" Potresni snimak sa svadbe rasplakao i ODUŠEVIO ceo region (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/Dalmatinska pisma

Snimak prvog plesa mladenaca iz Zadra oduševila je region i dobar deo interneta.

Luce i Jose su za prvi ples odabrali pesmu Tomislava Ivčića „Najljepša si“. Naime, Jose je u invalidskim kolicima, ali to ga nije sprečilo da zapleše sa svojom ženom. Mnoge je oduševilo kad su prijatelji prišli Joseu pa mu pomogli da se podigne iz invalidskih kolica da na nogama zagrli svoju Lucu.

„Svi mi imamo hiljadu želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost, a ono što je usledilo nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Prolom emocija, ljubavi, sreće, zahvalnosti…“, piše u objavi na društvenim mrežama.

Mnogi su u komentarima ispod videa pisali da ih je video rasplakao.

„Plačem, svaka čast. Bili ovako zaljubljeni i sretni do kraja svog života“, „Živela ljubav i ovi divni mladi ljudi“, „Njihova ljubav je toliko velika“, „Ovo je dokaz da prava ljubav nema granica“, „Koliko emocija, želim vam svu sreću sveta“, „Suza suzu stiže“, „Koliko divnih ljudi na jednom mestu“, samo su neki od komentara ispod objave.

(Kurir.rs/Index)

Bonus video:04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA


Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE