Radio BalkanFox

Seka Aleksić priznala da sinovima Jakovu Piljikiću i Jovanu Piljikiću daje mobilne telefone

Pevačica Seka Aleksić uživa u porodičnoj idili sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom u Staroj Pazovi, a njihov dom je dobio potpuno novu dinamiku otkad je stariji sin krenuo u školu.

Seka Aleksić (Foto: Ringier)
Seka Aleksić (Foto: Ringier) • Ringier

Seka ne krije sreću što je Jakov prihvatio školu na pravi način i što je posvećen istoj, dok je, kako sama priznaje, pomalo zbunjuje činjenica da je u školskoj klupi znatno mirniji nego kada je pod njenim nadzorom.

Seka Aleksić (Foto: Ringier/Jovan Ilić)
Seka Aleksić (Foto: Ringier/Jovan Ilić)

– Sjajan je, prihvatio je školu, obožava je. Crta, piše, mislim da će biti pravi štreber. I neverovatno je miran u školi, u odnosu na to kakav je kod kuće. Jovan u januaru puni tri godine i kopira brata. Srećna sam što je tako i što odrastaju u ljubavi – ispričala je Aleksićeva uz osmeh za Kurir.

Seka Aleksić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Seka Aleksić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Osim toga, pevačica se osvrnula i na ono što se zamera mnogim roditeljima, a to je činjenica da deca od najranijeg uzrasta mnogo vremena provode na mobilnim telefonima, što pod njenim krovom, kako kaže, nije slučaj.

Veljko Piljikić i Seka Aleksić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Veljko Piljikić i Seka Aleksić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Koriste, ali ne često. Trudimo se da se oni više igraju i da organizujem neke zabave u kući. Telefone koriste dozirano, ali nema zabrane. Gledaju filmove, igraju neke igrice. Jakov ima dilemu da li će da bude gejmer ili influenser. Kupila sam mu nedavno stolicu za radni sto i samo mi je rekao: „Zar nije trebalo da bude kao gejmerska?“ S decom je uvek zanimljivo – ispričala je Seka.

Seka Aleksić je, sa druge strane, nedavno udomila psa kog je pronašla na ulici, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „USVOJILI SMO NINU, OSTAVLJENA JE NA ULICI PREPLAŠENA“ Prelepa scena u domu Seke Aleksić: Njeni sinovi maze novog kućnog ljubimca
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE