Radio BalkanFox

Šnicla od jutra do sutra! Jede samo meso već šest godina i puca od zdravlja (VIDEO)

Ćerka psihologa Džordana Pitersona, koji se na internetu proslavio konzervativnim i vrlo zanimljivim stavovima o muško-ženskim odnosima, Mikaila, gostovala je u emisiji kod Pirsa Morgana i šokirala sve svojim otkrićem.

Karnivor dijeta postala je sve popularnija u svetu, a Mikaila već šest godina ne jede ništa osim mesa, a kad kaže ništa, to zaista i misli!

– Za doručak jedem šniclu, za ručak jedem šniclu, za večeru jedem šniclu, ponekad dodam supu – rekla je Mikaila, a kada ju je voditelj upitao da li jede neko povrće, jednostavno je rekla „Ne“, da bi isti odgovor ponovila na pitanje o sosu.

– Samo meso? Već šest godina? Izgledaš kao da pucaš od zdravlja! Šta ti kažu lekari za takvu dijetu? – pitao je Pirs, a Mikaila je odgovorila:

– Zavisi od lekara, ali uglavnom mi kažu „Znaš, trebalo bi da su umrla do sad!“ Kada sam bila tinejdžerka, nisam mogla da ustanem iz kreveta. Zamenili su mi kuk i članak. Nisam mogla da hodam. Moja početna tačka je da sam „skoro mrtva“, tako da u poređenju sa tim ovo sada je odlično. Sad se osećam bolje nego ikada.

– Da li voliš meso, nije ti se smučilo? – pitao je Pirs.

– Ako bih morala da jedem jednu hranu svaki dan do kraja života, jela bih njujorški biftek sa solju. Barem je ukusan. Alternativa je mnogo gora – bila je iskrena.

 

 

Ćerka Džordana Pitersona pati od teške autoimune bolesti, te ova dijeta zapravo nije njen izbor. Mikaila godinama, piše blog „Nemoj to da jedeš“, boluje od autoimunog artritisa, zbog kog je u tinejdžerskim godinama bila gotovo nepokretna, a kada je krenula na fakultet morala je da pauzira studije jer joj se zdravlje naglo pogoršalo. Izbor hrane jako utiče na njeno zdravlje, te njeno telo burno reaguje na veliki broj namirnica i zbog toga se oseća loše. Vremenom je primetila da se oseća mnogo bolje kada jede meso i pije vodu i svoju ishranu je bazirala na tome.

Trenutno je u drugom stanju.

 
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE