Radio BalkanFox

Šok optužbe hrvatske misice koja tvrdi da je takmičenje bilo sumnjivo

ŠOK OPTUŽBE HRVATSKE MISICE KOJA TVRDI DA JE TAKMIČENJE BILO SUMNJIVO Oglasili se iz organizacije i evo šta su imali da kažu

Foto: Printskrin / You Tube

Iz Direkcije Mis Hrvatske za Mis sveta oglasili su se povodom izjave Mis Požeško-slavonske županije Leone Maroši da se na izboru dogodilo nešto sumnjivo.

Mis Požeško-slavonske županije, Leona Maroši, požalila se na svoj plasman na izboru za Mis Hrvatske.

„Ušla sam u superfinale i bilo bi lažno da kažem kako nisam očekivala krunu. Smatrala sam da imam sve predispozicije za to ali, nažalost, dogodilo se nešto sumnjivo i nisam izabrana za Mis“, izjavila je Leona za Požeški vodič.

Na izboru za Mis Hrvatske, koji je održan protekle nedelje, pobedila je Tomislava Dukić iz Tomislavgrada, a kao pratilja su odabrane Lana Valentić i Antea Krnić.

Povodom izjava Leone Maroši, sada su se oglasili i iz Direkcije Mis hrvatske za Mis Svijeta, a u nastavkuje njihovo saopštenje:

„Neutemeljene izjave kako se na izboru Mis Hrvatske 2023., citiramo ‘dogodilo nešto sumnjivo’ demantujemo i izjavljujemo kako su svi županijski izbori za Mis Hrvatske, uključujući I finale Mis Hrvatske 2023., regularni i kako za to postoje i dokazi u vidu glasačkih listića koji su dostupni na uvid. Na finalu Mis Hrvatske 2023. održanom 27.11.2023. na kojem je pobedila Tomislava Dukić, u stručnom ocenjivačkom sudu bio je predstavnik Ureda javnog beležnika Darja Bošnjak, koji je uz vlasnicu licence I predsednicu žirija Ivu Loparić Kontek, bio prisutan pri sabiranju glasova i potvrdio regularnost finala izbora Mis Hrvatske 2023.

Nezadovoljstvo konačnim plasmanom finalistkinje Leone Maroši nećemo komentarisati jer ga smatramo subjektivnim budući da svako ima pravo na visoka očekivanja i vlastito razočarenje.

Neosnovane, neargumentovane i netačne navode o eventualnom nameštanju finala (svakog pojedinca koji ima slične pomisli) izbora Mis Hrvatske 2023. te svaki daljnji pokušaj bilo kakve loše namere na čast i ugled Direkcije te nanošenje štete brandu Mis Hrvatske, oštro osuđujemo.

Ako bude bilo potrebno putem Advokatske kancelarije koji nas zastupa preduzećemo sve pravne radnje kako se pokušaji sabotaže i nanošenje štete Direkciji Mis Hrvatske te devojkama koje učetvuju u takmičenju ne bi događali u u budućnosti“, stoji u saopštenju Direkcije.

Leona Maroši
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Leona Maroši je na izboru Miss Požeško-slavonske županije u Kutjevu odabrana kao najlepša od 11 takmičarki, čime se plasirala na izbor Mis Hrvatske za Mis Sveta.

(Kurir.rs/Jutarnji)

Bonus video:08:59

KADA SAM ČUO DA ĆE HRVATSKA PREDSEDAVATI OVIM SAVEZOM, NISAM VEROVAO! Štrbac o paradoksu: Opet sve lome preko leđa Srba


Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE