Radio BalkanFox

Tara Simov isprozivala Aleksandru Nikolić

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone „Zadruge“, nedavno je otkrila da je trudna i da je otac njenog deteta Filip Car, sa kojim je pre nekoliko nedelja raskinula.

Ona je pre nekoliko dana gostovala u jednoj emisiji, gde je pričala da je razmišljala o abortusu, te da Filip ne želi dete, onda se on uključio u emisiju i demantovao njene priče. Sada se u sve umešala Tara Simov, koja je napala Aleksandru.

– Ali žena dozvoli muškarcu da joj napravi dete. Onda ode na televiziju trudna (prvo tromesečje važi za najrizičnije) i priča kako svi znaju da je on godinama nasilan. Pa onda znaš i ti godinama? „Tukao me je, maltretirao, ali sam mu dala da mi napravi dete znajući godinama da je takav i prema svakog ženi“. Znači otišla si na televiziju da pljuješ samu sebe? – počela je Tara i dodala:

Instagram screenshot/tarasimov

Objava Tare Simov

– Pritom, dete će ti za pet godina gledati kompilaciju klipova tebe kako pričaš sve najgore o njegovom ocu i pričaš kako je tata tukao mamu. Sačuvaj svoju privatnost za sebe, ne prodajte se za popularnost i gledanost (dolazak u emisiju se ne naplaćuje). I sačuvajte svoju decu sramote koje možete. Ne gazite po svom detetu, da bi ste bile žrtve. Pogotovo što to nikad nećete biti.

Filip je, inače, nastavio da se brani od Aleksandrinih optužbi da ju je maltretirao i psihički i fizički, te da ju je varao, pa istakao da mu nije jasno zašto sve to radi.

– Desila se jedna prelepa stvar – iz naše ljubavi je ostala trudna. Nije to baš tako kako je ona prezentovala, zna ona kako je došlo do toga da ja opet poludim i počnem da se čujem sa svim ženama koje sam u širokom luku izbegavao – rekao je, pa šokirao kako je Aleks već ranije htela da abortira dete.

ATAImages/Antonio Ahel

Filip Car i Aleksandra Nikolić

–  Zna ona kakve sam joj pronalazio poruke, šta se dešavalo, da je htela da abortira i ode iz mog grada koji je uvek omalovažavala. Zna na koji je način htela da ode i abortira. Onda, kada je videla da je vremenski period prekršio normu zakonsku da se može pobaciti, da je vrlo rizičan abortus u 13. nedelji trudnoće, kada je shvatila da bi nakon drugog abortusa, jer je već jedan imala, bilo pitanje da li bi uopšte mogla da ima dete, onda su je uspeli ubediti da rodi, pa se odjedanput ostrvila na mene – istakao je Car za Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE