Radio BalkanFox

ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE! Lažni doktor mu povadio zdrave zube, kada je saznao ko je – ostao u ŠOKU


Čovek je otišao da brzinski reši problem pa završio na operaciji koju je platio a tek onda su počele njegove muke.

Čovek je izdržao komplikovanu proceduru i platio naknadu od 30 evra, a zatim je usledio šok

Hakan Jildirim (42) iz Istanbula imao je problem sa zubom, pa je nazvao najbližu ordinaciju kako bi zakazao pregled. Nije ni slutio da će uskoro doživeti najbolnije iskustvo u svom životu.

Trpeo i ćutao

Sve je počelo pozivom i zakazivanjem pregleda, a Hakanu se javio Džemal Šenaslan koji se predstavio kao zubar i rekao čoveku da dođe uveče u kliniku.

Pacijent je stigao u zakazano vreme, a dočekao ga je upravo Džemal. On se hvalio da je predavač na stomatološkom univerzitetu, a nakon pregleda potpuno je šokirao izjavom. Naime, rekao je Hakanu da mora da izvadi četiri prednja zuba, a kada je ovaj uzvratio da je čuo kako se „apscesirani zubi“ ne vade, Džemal se naljutio.

– Da li me vi podučavate poslu? – upitao je pacijenta.

Ne dugo potom, Hakan je dobio anesteziju, kao i objašnjenje da će zubi biti zamenjeni lepom protezom. Čovek je izdržao komplikovanu proceduru i platio naknadu od 30 evra, a zatim otišao u apoteku sa dobijenim receptom.

Tamo je posumnjao u stomatologa, jer je shvatio da recept nije pečatiran, pa samim tim ni validan. Sledećeg dana, vratio se u ordinaciju, jer je trpeo nesnosne bolove, a tamo ga je sačekao dugi zubar Ibrahim Levent.

Zubar je delovao zbunjeno kada mu je čovek ispričao svoju muku, a posebno „detalj“ da ga je operisao Džemal Šenaslan.

– On je naš čistač, dolazi i sprema ordinaciju uveče – objasnio je.

Sve završilo na sudu

U sudskim dokumentima se navodi da je Hakan završio u Hitnoj pomoći, jer više nije mogao da trpi bolove, a lice mu je oteklo. Navodno, bolove je imao narednih mesec dana.

„Šenaslan je potpuno kriv u ovom slučaju“, rekao je sudu Hakanov advokat i dodao:

„Moj klijent je i psihički traumatizovan. Iz tog razloga, želimo da se od optuženog naplati 3.200 evra nematerijalne štete zajedno s kamatama“.

Sud je nedavno osudio lažnog stomatologa na dve i po godine zatvora i primorao ga da isplati odštetu za pretrpljenu traumu.

(Telegraf)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE